Nema okupljanja

MUP RS: U Banja Luci do sredine siječnja samo blagdanski skupovi

"Policijski službenici MUP-a RS sinoć su uspješno osigurali dva javna skupa koja su istovremeno održana na području Parka 'Mladen Stojanović' u Banja Luci, koji su protekli bez ijednog incidenta, bez narušavanja javnog reda i mira", ističe se.
Vijesti / Flash | 27. 12. 2019. u 10:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske do sredine siječnja 2020. godine na području Banjal Luke neće odobriti održavanje bilo kakvih javnih skupova koji nisu u cilju promocije turističke ponude i predstojećih praznika, javlja Anadolija.

U priopćenju iz MUP-a RS navodi se da će povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika i 9. siječnja, koji se u bh. entitetu Republika Srpska obilježava kao dan tog entiteta, provoditi pojačanje mjere sigurnosti, kako bi građani blagdane proveli mirno i dostojanstveno, u duhu blagdana.

"Policijski službenici MUP-a RS sinoć su uspješno osigurali dva javna skupa koja su istovremeno održana na području Parka 'Mladen Stojanović' u Banja Luci, koji su protekli bez ijednog incidenta, bez narušavanja javnog reda i mira", javljeno je iz MUP-a.

Kopirati
Drag cursor here to close