Reakcija policije

MUP HNŽ-a: Konvoj s migrantima smo zaustavili zbog sigurnosne provjere

Iz policije je rečeno kako je nakon provjere, dobivenih informacija sa terena, operativnim radom policijskih službenika, konvoj uz pratnju policije propraćen u prihvatni centar u Salakovcu.
Vijesti / Flash | 18. 05. 2018. u 18:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako je priopćeno iz MUP-a HNŽ-a Uprava policije MUP HNŽ postupila je po zahtjevu Ministarstva sigurnosti BiH, Službe za poslove sa strancima te organizirala pratnju i osiguravala konvoj sa ilegalnim migrantima od tunela Bradina do predviđenog odredišta u Salakovcu.

''Temeljem svojih ovlasti i odgovornosti Uprava policije MUP-a HNŽ  radila je sigurnosnu prosudbu na širem području prihvatnog centra Salakovac, te sukladno dobivenim informacijama sa terena da se ne može garantirati sigurnost ilegalnim migrantima zbog nezadovoljstva građana koji žive u blizini prihvatnog centra u Salakovcu, konvoj je zaustavljen'', navedeno je u priopćenju policije.

Dodano je kako je nakon provjere, dobivenih informacija sa terena,  operativnim radom policijskih službenika, konvoj uz pratnju policije propraćen u prihvatni centar u Salakovcu.

''Još jednom podcrtavamo da MUP HNŽ-a jamči sigurnost svim građanima Županije i svima onima koji borave u njoj'', navedeno je u priopćenju MUP-a HNŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close