Pitam se, pitam

Što li je to HNS rekao o organiziranom kriminalu?

Kroz raspravu, dotaknule su se teme i problemi u sigurnosnom sektoru, policijskoj administraciji, te su potvrđeni raniji stavovi o stvaranju rezervnih sastava policije.
Vijesti / Flash | 28. 06. 2019. u 15:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjedništvo Hrvatskog narodnog sabora na danas održanoj sjednici u Mostaru  posebno se osvrnulo na  migrantsku krizu, ilegalne migracije i organizirani kriminal te nesposobnost institucija da se to zaustavi, priopćeno je iz HNS-a.

Foto: Bljesak.info / Sjednica Predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora

Kroz raspravu, dotaknule su se teme i problemi u sigurnosnom sektoru, policijskoj administraciji, te su potvrđeni raniji stavovi o stvaranju rezervnih sastava policije. Govoreno je i o iskušenjima terorizma i ekstremizma, gdje danas imamo raznih procesa u svijetu i Europi.

Predsjedništvo HNS-a također je raspravljalo i o funkcioniranju Glavnog vijeća HNS-a, te je dogovoreno da se u skorije vrijeme održi zajednička sjednica Predsjedništva i Glavnog vijeća HNS-a na temu: „Kuda ide BiH i pozicija Hrvatskog naroda u BiH“, s posebnim osvrtom na neuspostaljanje vlasti, političke i sigurnosne probleme.

Foto: Bljesak.info / Sjednica Predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora

Što se tiče aktualne političke situacije, Predsjedništvo HNS-a je složno kako se ono ogleda u nefunkcioniranju vlasti na svakoj razini u zakonodavnom i izvršnom smislu  nakon Općih izbora.

Foto: Bljesak.info / Sjednica Predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora

Predsjedništvo HNS-a i danas je potvrdilo raniji stav da zajedno nastupa kao i do sada, pokazujući snagu HNS-a, kako bi nastavili djelovati kao stabilan politički partner u ovakvim političkim uvjetima u BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close