Ugostitelji

Mostarska inspekcija: Ukloniti predmetne stvari s javnih površina

Služba za inspekcijske poslove će u funkciji provođenja nadzora, poduzeti mjere i aktivnosti, što podrazumijeva i prinudna uklanjanja svih nezakonito postavljenih predmeta kojim,
Vijesti / Flash | 14. 10. 2021. u 18:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Služba za inspekcijske poslove Grada Mostara na službenom Facebook profilu Grada Mostara  obavijestila je u četvrtak 14. listopada 2021. sve pravne i fizičke osobe, korisnike javnih površina da uklone predmetne stvari s javnih površina.

To se odnosi na sve koji su u prethodnom razdoblju imali odobrenje od strane nadležnog organa i time stekli pravo zauzimanja javnih površina, a u svrhu obavljanja djelatnosti postavljanjem ugostiteljske opreme (stolova i stolica), ljetnih bašta, tezgi, rashladnih vitrina, žardinjera, montažnih konstrukcija(podesta, platformi), tendi sa čvrstim osloncem na tlo, pokretnih uređaja i sl., a čiji je rok važenja protekao.

Dalje se navodi i kako će Služba za inspekcijske poslove u funkciji provođenja nadzora, poduzeti mjere i aktivnosti, što podrazumijeva i prinudna uklanjanja svih nezakonito postavljenih predmeta kojim, u momentu kontrola, budu zauzete javne površine bez odobrenja nadležnog Odjela Grada Mostara, Odjela za urbanizam i građenje, kao i eventualno sankcioniranje korisnika, sve u skladu s važećim gradskim propisima, navela je Služba za inspekcijske poslove Grada Mostara.

 

Kopirati
Drag cursor here to close