Trgovina ljudima

Mostar: Uhićen državljanin Turske kojeg je tražio Interpol

Stranom državljaninu je u skladu s važećim zakonskim propisima izrečena mjera protjerivanja sa zabranom ulaska i boravka na teritoriju BiH na period od tri godine.
Vijesti / Flash | 18. 06. 2019. u 18:08 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Provodeći pojačane operativne mjere kontrole kretanja i boravka stranaca, inspektori Službe za poslove sa strancima, u saradnji s Federalnom upravom policije, otkrili su i locirali sigurnosno interesantnu osobu na području Mostara. 

U postupku koji je provela Služba za poslove sa strancima s ciljem utvrđivanja zakonitosti boravka u BiH, te operativnim radom i provjerama, osoba je identificirana kao O. D. - državljanin Republike Turske, za kojeg je utvrđeno da se nalazi na međunarodnoj potjernici koju je Interpol Podgorica raspisao zbog počinjenog kaznenog djela trgovina ljudima, organiziranog kriminala. 

Stranom državljaninu je u skladu s važećim zakonskim propisima izrečena mjera protjerivanja sa zabranom ulaska i boravka na teritoriju BiH na period od tri godine, nakon čega je predan policijskim službenicima Federalne uprave policije, radi poduzimanja daljih mjera i radnji po međunarodnoj potjernici, priopćeno je iz Službe za poslove sa strancima.

Kopirati
Drag cursor here to close