SIPA U AKCIJI

Mostar: Privođenje uhićenih u akciji "Rover"

Vijesti / Flash | 11. 09. 2017. u 15:35 R.I.
Kopirati

SIPA je tijekom poslijepodnevnih sati u Mostaru počela privođenje osoba koje su uhićene u okviru  operativne akcije kodnog naziva 'Rover'.

Podsjetimo, na području Mostara, tijekom dana su slobode lišene tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinile kazneno djelo organizirani kriminal u vezi s kaznenim djelom neovlašteni promet opojnim drogama.

Osobe koje su predmet istrage, osumnjičene su da su duže vremensko razdoblje, kao organizirana kriminalna skupina, vršili krijumčarenje i prodaju veće količine opojnih droga, na području Mostara, Hercegovine i diljem BiH.

Nakon provedenih aktivnosti, osumnjičene osobe bit će predane postupajućoj tužiteljici, koja će nakon ispitivanja osumnjičenih, donijeti odluku o pokretanju prijedloga za određivanje mjere pritvora ili mjera zabrane i ostalim aktivnostima u skladu sa zakonom.

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.