Ostani doma

Mostar: Pooštrava se izdavanje dozvola za kretanje

''Također, zbog restriktivnosti u izdavanje potvrda o kretanju, naređene od Stožera civilne zaštite HNŽ, neće se izdavati potvrde za više članova jedne obitelji već samo podnositelju zahtjeva'', navedeno je.
Vijesti / Flash | 13. 04. 2020. u 13:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Razumljivo je da svaki pojedinac ima svoje razloge zbog kojih podnosi zahtjev ali smatramo da je javni interes iznad pojedinačnih i da zbog toga neće biti pozitivno riješen svaki podnijeti zahtjev te pozivamo građane da imaju razumijevanje i svedu kretanje na najmanju moguću mjeru u skladu s preporukama Stožera civilne zaštite HNŽ'', naveo je Stožer civilne zaštite Grada Mostara.

Naime, mostarski je Stožer civilne zaštite obavijestio građane koji su podnijeli zahtjev za izdavanje Potvrde o kretanju unutar HNŽ, kao i one koji namjeravaju podnijeti takav zahtjev, da svi zahtjevi koji nisu podnijeti na propisanom obrascu koji ima formu same Potvrde o kretanju, neće biti razmatrani.

''Također, zbog restriktivnosti u izdavanje potvrda o kretanju, naređene od  Stožera civilne zaštite HNŽ, neće se izdavati potvrde za više članova jedne obitelji već samo podnositelju zahtjeva'', navedeno je.

 

Kopirati
Drag cursor here to close