Od 23. travnja

Mostar: Kreće drugi krug dezinfekcije javnih površina

Radi se o nastavku aktivnosti na spriječavanju širenja bolesti izazvane koronavirusom.
Vijesti / Flash | 22. 04. 2020. u 15:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugi krug sistemske dezinfekcije javnih površina na području Grada Mostara izvršit će se 23., 24. i 25. travnja.

Dezinfekciju će vršiti komunalna poduzeća Grada Mostara: JP ''Komos'' d.d. Mostar-u stečaju, JP ''Parkovi'' doo Mostar, JP Komunalno doo Mostar, te HP Investing doo , PVP Mostar, DVD Buna i DVD Blagaj.

Sistemskom dezinfekcijom bit će obuhvaćene javne površine na području Grada Mostara, a ekipe koje će biti na terenu radit će dezinfekciju strojno-cisternama i ručno atomizerima pješačkih staza, trotoara, stepeništa, pristupa zgradama i ulazima. U ovom procesu, kao i prvi put, koristit će se tehnologija koja nije opasna za zdravlje ljudi i životinja.

Navedena akcija dezinfekcije područja Grada Mostara pripremama je više dana, a u istoj će sudjelovati: Stožer civilne zaštite Grada Mostara, komunalna poduzeća Grada Mostara: JP ''Komos'' d.d. Mostar-u stečaju, JP ''Parkovi'' doo Mostar, JP Komunalno doo Mostar, te HP Investing doo , Civilna zaštita Grada Mostara, Profesionalna vatrogasna jedinica Mostar, DVD Buna i DVD Blagaj, Odjel za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove Grada Mostara.

Planirane aktivnosti, u navedene dane, neće biti realizirane u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena.

Još jednom apeliramo na sve građane da se, s obzirom na epidemiološku situaciju, pridržavaju svih uputa kriznih stožera, uključujući i Stožer civilne zaštite Grada Mostara, priopćeno je iz Stožera CZ Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close