Ulica Nikole Šubica Zrinskog

Mostar: Izvaljen parking stup na ulazu u Šetnicu

Parking stupom upravlja se daljinskim uređajem, a prolaz vozilom jednom od najljepših Šetnica u državi koriste samo vozila s posebnom dozvolom.
Vijesti / Flash | 15. 03. 2018. u 20:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Parking stup koji se nalazi na ulazu u Ulicu Nikole Šubića Zrinskog, odnosno u Šetnici od Rondoa do Španjolskog trga izvaljen je iz podnožja.

Parking stupom upravlja se daljinskim uređajem, a prolaz vozilom jednom od najljepših Šetnica u državi koriste samo vozila s posebnom dozvolom. 

Glasnogovornik MUP-a HNŽ-a u srpnju 2017. godine je za Bljesak.info izjavio da Grad Mostar policiji nije dostavio popis onih koji imaju dozvolu za prolaz vozilom u Šetnicu pa je teško provjeravati tko sve tuda prolazi. Napomenuo je da policija može sankcionirati one vozače koji svojom vožnjom prekrše Zakon o sigurnosti prometa.

''Dostava, organizacije čije su prostorije na Šetnici, osiguranje i stanari imaju dozvolu za prolazak automobilom. Dozvola se obnavlja svake godine, a vlasnik kuće treba dostaviti CIPS-ovu potvrdu o prebivalištu, kopiju prometne iskaznice, a dozvola glasi na osobu i njegovo vozilo'', rekao je prošle godine za Bljesak.info Hilmo Đidelija, šef službe za Inspekcijske poslove Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close