G-Man

Mostar: Formiraju se posebni timovi za borbu protiv kriminala

Vijesti / Flash | 07. 06. 2016. u 07:56 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U cilju suzbijanja i rješavanja kriminalnih djela na području PU Mostar, u Županijskom tužiteljstvu u Mostaru održan je radni sastanak na kojem su sudjelovali Zdenko Kovač, glavni tužitelj Županijskog tužiteljstva u Mostaru, Mirjana Đerić zamjenica glavnog tužitelja Županijskog tužiteljstva u Mostaru, Slađan Bevanda ministar MUP-a HNŽ, Amir Begić načelnik Sektora kriminalističke policije MUP-a HNŽ i Dragan Brkić, načelnik Sektora uniformirane policije MUP HNŽ.

Na sastanku se analiziralo stanje sigurnosti i kriminala na području Mostara, te jačanje koordinacije i suradnje sigurnosnih agencija i Tužiteljstva u segmentu suzbijanja i rješavanja teških kaznenih djela na području PU Mostar i HNŽ.

Konsenzusom je donesena odluka o formiranju operativnih timova u kojima će biti policijski službenici MUP-a HNŽ i tužitelji Županijskog tužiteljstva u Mostaru. Prioritetna zadaća ovih timova bit će suzbijanje kriminala i rješavanje teških kaznenih djela te njihovo procesuiranje, navodi se u priopćenju MUP-a HNŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close