Za oboljele

Mostar: Djevojka se lažno predstavlja kao volonterka i uzima novac od građana

''Molimo Mostarce da nam jave ukoliko budu imali više informacija o djevojci koja se lažno predstavlja, kako bismo mogli poduzeti potrebne mjere'', priopćili su iz udruženja
Vijesti / Flash | 09. 09. 2020. u 14:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz humanitarne organizacije Pomozi.ba priopćili su u ponedjeljak kako su dobili informacije se da nepoznata djevojka sa maskom u Mostaru predstavlja volonterkom Pomozi.ba hodajući od vrata do vrata navodno prikuplja pomoć za oboljelu djecu.

''Još jednom napominjemo da ona, niti bilo tko drugi tko na ovaj način prikuplja novac, sigurno nije naš volonter'', kazali su iz udruženja.

''Mi u Pomozi.ba na ovaj način ne skupljamo donacije! Ne prikupljamo novac u haustorima, kafićima, na ulicama (osim ako se ne radi o nekoj velikoj humanitarnoj akciji koju ranije organiziramo i najavimo)'', navode su.

Jedini način da donirate novac Udruženju, navode, jeste putem njihovih računa, web stranice www.POMOZIBA.org, izravno u našim prostorijama ili putem brendiranih kutija Pomozi.ba koje se nalaze u brojnim ugostiteljskim i prodajnim objektima.

''Molimo Mostarce da nam jave ukoliko budu imali više informacija o djevojci koja se lažno predstavlja, kako bismo mogli poduzeti potrebne mjere. Dobre pazite kome dajete novac i upozorite i druge'', poručili su.

Kopirati
Drag cursor here to close