Što se nalazi u njemu?

Mostar: Ana Bavrka predala ruksak nepoznatog sadržaja Fahrudinu Solaku?

Solak je u kafiću "School" duže vrijeme sjedio sam i nije se odvajao od mobitela.
Vijesti / Flash | 06. 06. 2020. u 15:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Avaz  / Solak u Mostaru

Suspendirani direktor Federalne uprave civilne zaštite viđen je u subotu u Mostaru. On je osumnjičen u predmetu "Respiratori" zajedno s Fadilom Novalićem, federalnim premijerom, i Fikretom Hodžićem, vlasnikom ''Srebrene maline''.

Kako javlja Dnevni avaz, Solak je u kafiću "School" duže vrijeme sjedio sam i nije se odvajao od mobitela. On se i 25. travnja vraćao upravo iz Mostara kada je u Konjicu u prometnoj nesreći pao s motocikla i zadobio teže tjelesne ozljede. Zbog toga mu je ruka još u gipsu.

U jednom trenutku, kako javlja Dnevni avaz, nakratko mu se pridružila poznata TV voditeljica iz Mostara Ana Bavrka. Ona je suspendiranom Solaku samo predala ruksak s nepoznatim sadržajem i udaljila se.

Inače, u aferi "Respiratori", u kojoj je Solak jedan od ključnih aktera, pojavljuje se i ime atraktivne voditeljice Ane Bavrke kao stručne osobe u firmi "Srebrena malina", čija je osnovna djelatnost prerada i konzerviranje voća i povrća.

Bavrka je po profesiji diplomirani inžinjer radiološke tehnologije, a diplomu je stekla na Fakultetu zdravstvenih studija u Mostaru.

 
 
 
View this post on Instagram

Dreams so big, you feel uncomfortable telling small minded people. #anabavrka ✨

A post shared by Ana Bavrka (@anabavrka) on

Nju je, naime, vlasnik firme "Srebrena malina“ Fikret Hodžić angažirao kao stručnu osobu kako bi firma mogla dobiti dozvolu za uvoz medicinske opreme.

Kopirati
Drag cursor here to close