Zbog pritisaka i stresa

Mlinarević: Zbog prijetnji sam izgubila dijete i dobila rak

Martina Mlinarević je izjavila kako je zbog prijetnji koje je dobivala zbog svog pisanja izgubila dijete i oboljela od raka
Vijesti / Flash | 02. 06. 2018. u 11:29 Bljesak.info
Gostovanje na Face TV

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Martina Mlinarević u medijima se nije pojavljivala pet godina. Gostovala je na Face TV u emisiji Senada Hadžifejzovića gdje je izjavila kako je zbog prijetnji koje je dobivala zbog svog pisanja izgubila dijete i oboljela od raka. 

''Bilo je jako turbulentno to razdoblje te 2013. godine za mene. Radilo se o strašno jakim političkim pritiscima koje sam imala u vrijeme teksta o Čovićevoj kući koja da bi mogla biti sagrađena skrenuo se tok rijeke Radobolje. Tada sam imala strašno velike probleme. U to vrijeme bila sam trudna sa svojim prvim djetetom kojeg sam nažalost izgubila u svemu tome'', rekla je Mlinarević Sopta.

Mlinarević  je rekla kako se zbog toga povukla iz komentiranja političke situacije u ovoj zemlji.

''To je bila serija razno raznih prijetnji, meni mojoj obitelji. Ne želim se toga ni prisjećati'', rekla je ona.

Mlinarević  je rekla kako joj se dobiveni stres manifestirao kroz bolest koju je dobila - karcinom dojke s kojim se bori od rujna.

''Kad sam ležala u bolnici ja sam opet oprala Dragana Čovića i cijelu hercegovačku elitu zbog situacije u mostarskoj bolnici, jer jednostavno ne možete ostati nijemi na sve to što se događa. Ne možete ostati gluhi i slijepi na cijelu situaciju. To će ostati zauvijek u meni i ne možete to iskorijeniti bez obzira na zdravstvenu situaciju, na sve ono što prolazite'', rekla je Mlinarević.

Kopirati
Drag cursor here to close