Podcast "Ni tamo, ni vamo"

Mladi otkrili: Otići ili ostati u Mostaru?

Voditelji Mustafa Stupac i Ilija Pujić, ugošćuju društveno aktivne pojedince koji su sudjelovali i koji trenutno aktivno sudjeluju u društveno korisnim projektima i promjenama.
Vijesti / Flash | 19. 04. 2021. u 09:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Podcast "Ni tamo, ni vamo" prikazuje kritički stav mladih ljudi BiH koji su napustili državu, onih koji razmišljaju o odlasku i onih koji se bore za ostanak i budućnost u BIH.

Voditelji Mustafa Stupac i Ilija Pujić, ugošćuju društveno aktivne pojedince koji su sudjelovali i koji trenutno aktivno sudjeluju u društveno korisnim projektima i promjenama te kreiraju prilike u svom okruženju i svojoj sferi djelatnosti.

Njihovi gosti bili su Filip Pažin, profesor njemačkog i engleskog jezika u Berlinu iz Mostara te ujedno mladi autor poznatih crtica iz stana broj 39 i Inga Kotlo profesorica bosanskog i engleskog jezika i književnosti  te asistentica i aktivistkinja koja trenutnu radi u Mostaru.

Video: Ni Tamo Ni Vamo #001 - Filip Pažin

S Filipom su razgovarali o njegovim crticama koje su nastale u lockdown-u, ali i o tome kako se snašao u Berlinu kao profesor njemačkog jezika i kakav je put tome prethodio.

Također, su pričali i o razlikama Njemačke i BiH iz njegove perspektive, ali i o mnogim zabludama i dezinformacijama koje se šire među lokalnim stanovništvom.

Inga je predstavila projekt "Bulevar prijateljstva" koji je prošle godine zaživio u svojem potpunom sjaju te objasnila što to znači biti aktivist.

Video: Ni Tamo Ni Vamo #002 - Inga Kotlo
Kopirati
Drag cursor here to close