Mario Mikulić

Mladež HDZ-a BiH izabrala novog predsjednika

Vijesti / Flash | 11. 03. 2017. u 15:36 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mario Mikulić novi je predsjednik Mladeži HDZ-a BiH, odlučeno je na 10. izbornoj konvenciji Mladeži koja je danas održana u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Predsjednika je biralo više od 400 izaslanika, a Mikulić je osvojio više glasova od protukandidata Vedrana Kožula.

Na Izbornoj konvenciji izabrano je novo rukovodstvo te je obilježena 25 godina djelovanja Mladeži HDZ-a BiH.

Skupu je nazočio i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović koji je u svome govoru naglasio važnost i ulogu Mladeži HDZ-a BiH, te je istaknuo kako od sadašnje Mladeži očekuje da uskoro predvodi politički život Hrvata u BiH.

''Svi morate biti zajedno, bez ikakvih podjela, te s novom snagom i novim porukama doprinijeti našoj sveukupnoj borbi za hrvatski narod u BiH'', kazao je Čović.

U prigodnom govoru povodom današnje svečanosti Čović je kazao kako je Mladež HDZ-a BiH zaslužna za najbolji rezultat ove stranke na lokalnim izborima prošle godine.

''Hrvati u BiH iduće Opće izbore 2018. godine neće dočekati razmišljajući hoće li im drugi narodi izabrati predstavnike u vlasti. Ponosni smo na vaših 25 godina rada, na sve što radite i što ste dijelom veliki obitelji HDZ-a BiH, čestitajući vam 25 godina postojanja Mladeži HDZ-a BiH, napomenut ću kako su, na početku velikog projekta, kako u BiH, tako i u Republici Hrvatskoj, znali kako moramo osnovati mladež naše stranke'', rekao je Čović.

Kopirati
Drag cursor here to close