Problem zbog prašine

Mještani Zvirovića najavili novu blokadu prometnice

Blokada je prouzrokovala duge kolone, ali i poteškoće putnicima, jer se radi o iznimno prometnoj cesti koja povezuje Čapljinu, Ljubuški, Međugorje i Čitluk.
Vijesti / Flash | 19. 05. 2021. u 16:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Nova blokada prometnice slijedi sutra (četvrtak, op.a.) i trajat će duže nego današnja jer nam se nitko od predstavnika kineske tvrtke nije obratio, čime su pokazali da ne žele riješiti problem s kojim se suočavamo'', rekli su za Bljesak.info predstavnici mještana naselja Zvirovići.

Podsjetimo, oni su danas na tri sata blokirali prometnicu kroz ovo naselje zbog, kako kažu, ''loših uvjeta za život prouzrokovanih prašinom koju podižu automobili s ceste koju radi kineska tvrtka''.

Blokada je prouzrokovala duge kolone, ali i poteškoće putnicima, jer se radi o iznimno prometnoj cesti koja povezuje Čapljinu, Ljubuški, Međugorje i Čitluk.

''Blokadom ne želimo nikome stvarati probleme, nego skrenuti pažnju na naše probleme. Ne možemo disati, izaći iz kuće, ne možemo saditi voće i povrće, sušiti rublje'', rekli su za Bljesak.info mještani.

Kako navode, sav problem je u tome što predstavnici kineske tvrtke ne žele redovito vodom polijevati razrovanu prometnicu.

''Mi smo s njima imali par sastanaka i obećali su to riješiti i obratiti se dopisom, ali do toga nije došlo'', rekli su nam mještani.

Na kraju su istaknuli da će, ukoliko se problem ne riješi, uskoro uslijediti potpuna blokada prometnice bez ograničenog trajanja blokade.

Kopirati
Drag cursor here to close