Odluka Europske komisije

Ministarstvo sigurnosti hitno traži popis naručene medicinske opreme i lijekova

Izaslanstvo EU-a u BiH obratilo se Ministarstvu sigurnosti BiH s urgencijom da im se dostavi lista medicinske opreme koja je naručena u EU, zbog odluke Europske komisije o ograničenju izvoza medicinske opreme van EU-a je trenutno blokirana.
Vijesti / Flash | 04. 04. 2020. u 17:07 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministarstvo sigurnosti Bosne i Hercegovine, u skladu s odredbama Okvirnog zakona o zaštiti i spašavanju ljudi i materijalnih dobara od prirodnih ili drugih nesreća u BiH, nastavlja raditi u punom kapacitetu na objedinjavaju potreba i kapaciteta u zemlji.

''Izaslanstvo EU-a u BiH obratilo se Ministarstvu sigurnosti BiH s urgencijom da im se dostavi lista medicinske opreme koja je naručena u EU, zbog odluke Europske komisije o ograničenju izvoza medicinske opreme van EU-a je trenutno blokirana'', priopćeno je iz Ministarstva sigurnosti BiH.

S obzirom da je Koordinacijsko tijelo BiH za zaštitu i spašavanje, na upit entitetskim stožerima da dostave te podatke, dobilo samo jedan odgovor (od Opće bolnice „Prim. dr. Abdulah Nakaš“), Ministarstvo sigurnosti BiH javno obavještava sve medicinske i druge institucije da svoje odgovore dostave Koordinacionom tijelu BiH za zaštitu i spašavanje, koje djeluje unutar Ministarstva sigurnosti BiH na email adresu: [email protected], tel: +387 33 492 778, fax: +387 33 555 715,  navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close