Hrvatska

Ministar Crnoja prijavljen na lažnoj adresi: Nokautirao vozača autobusa, uhićen nakon tjeralice

Vijesti / Flash | 26. 01. 2016. u 09:19 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još se nije slegla medijska prašina izazvana njegovim izjavama da Hrvatskoj treba i registar izdajnika, novi ministar branitelja Mijo Crnoja, ponovno je podiže. Ovoga puta zbog adrese na kojoj je prijavljen.

Ministar Crnoja živi u Podsusedu, a kao mjesto stanovanja u životopisu naveo je adresu u Samoboru, na kojoj se nalazi samo neka straćara.

Kad je ta informacija izašla u medije, adresa stanovanja izbrisana je iz njegova životopisa.

Novi ministar ležao je i u Remetincu zbog nasilničkog ponašanja, donosi Nacional, koji otkriva i kako Crnoja godinama maltretira udovicu. Maltretiranje žene, koja je inače invalid, traje već šest godina, a  Crnoja je njezinu imovinu zavario u garaži, dok je ona bila u bolnici.



Nacional dalje piše kako je Crnoja na sudu izgubio jedan spor te da je u tom istom sporu lagao i da  godinama na sve moguće načine pokušava isto zataškati.

"Evidentno se radi o čovjeku koji ne poštuje pravni poredak zemlje", zaključuje Nacional.

Prema tvrdnjama Nacionalovog izvora, Crnoja je u Remetincu završio nakon što je nokautirao šakom u glavu vozača autobusa koji mu je donio pošiljku i to zato što je vozač Crnoju tražio da mu plati prije preuzimanja pošiljke. Dok je vozač prijavio incident, Crnoja je pobjegao, a kako je tada još bio prijavljen na lažnoj adresi, policija ga nije mogla pronaći.

Ovo je adresa na kojoj je prijavljeno prebivalite ministra branitelja Mije Crnoje (foto Pixsell) http://bit.ly/1Qp9gHB

Posted by HRT Vijesti on Tuesday, January 26, 2016

Policija ga je pronašla nakon što je drugom prilikom izazvao prometnu nesreću kod izlaza iz Zagreba prema Arena Centru. Policija je pozvana na mjesto nesreće te su utvrdili da je za Crnojom raspisana potraga i priveli ga.  U to vrijeme Crnoja je bio zaposlen u hrvatskom veleposlanstvu u Albaniji.

Nacional je također dobio na uvid, kako piše, dokaze da je s ovim detaljima iz Crnojine biografije bio upoznat i MOST, pa se postavlja pitanje zašto nisu stavili veto na njegovu kandidaturu.

Kopirati
Drag cursor here to close