Zbog ljiljana

Mihajilica: Tegeltija će obući uniformu Armije BiH ako Izetbegović to od njega zatraži

Mihajilica je pozvao sve nadležne institucije u entitetu Republika Srpska i Borčaku organizaciju RS da odmah traže Tegeltijinu smjenu.
Vijesti / Flash | 12. 12. 2019. u 16:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Član Predsjedništva Partije demokratskog progresa Milanko Mihajilica reagirao je na fotografiju na kojoj se nalaze predsjedatelj Vijeća ministara BiH Zoran Tegeltija i lider SDA Bakir Izetbegović u kabinetu gdje se nalazi zastava Republike Bosne i Hercegovine sa ljiljanima. Mihajilica je poručio da je "za Republiku Srpsku velika sramota i poniženje", prenosi N1.

On je, između ostalog, poručio da "nema sumnje da će Tegeltija sutra obući i uniformu Armije Bosne i Hercegovine ako Izetbegović to od njega zatraži".

Mihajilica je pozvao sve nadležne institucije u entitetu Republika Srpska i Borčaku organizaciju RS da odmah traže Tegeltijinu smjenu. 

Predsjednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović danas je primio mandatara za sastav novog saziva Vijeća ministara Zorana Tegeltiju, priopćeno je danas iz SDA.

Sastanak je održan u okviru konzultacija sa prestavnicima političkih stranaka koje će sudjelovati u novom sastavu Vijeća ministara, priopćeno je.

Razgovarano je o strateškim opredjeljenjima Vijeća ministara u ovom mandatnom periodu.

Izetbegović je predstavio Tegeltiji poziciju SDA u kontekstu sastava i rada novog Vijeća ministara. Predsjedništvo SDA će na sjednici koja je planirana za ponedjeljak 16. prosinca utvrditi kandidate SDA za ministra i zamjenike ministara u Vijeću ministara BiH iz bošnjačke kvote.

Kopirati
Drag cursor here to close