Velika Kladuša

Migrant poginuo tijekom ilagalnog ulaska u Miral

Očevidom je utvrđeno kako je osoba pokušala ilegalno ući u kamp, te da je provlačeći se kroz ogradu nesretno izgubilo život. Uzrok smrti je najvjerojatnije gušenje.
Vijesti / Flash | 14. 05. 2020. u 19:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz Policijske uprave USK i Kantonalnog tužiteljstva potvrđeno je da je noćas smrtno stradao jedan migrant pokušavajući ilegalno ući u prihvatni centar Miral u Velikoj Kladuši, te da je riječ o nesretnom slučaju.

''Čuvari su oko ponoći obavijestili policiju u Velikoj Kladuši, kako su prilikom obilaska prostora oko centra pronašli beživotno tijelo. Na teren je odmah uz policijske službenike izišao i mrtvozornik, koji je konstatirao da na tijelu nema tragova nasilne smrti.

''Očevidom je utvrđeno kako je osoba pokušala ilegalno ući u kamp, te da je provlačeći se kroz ogradu nesretno izgubilo život. Uzrok smrti je najvjerojatnije gušenje'', izjavila je načelnica Sektora kriminalističke policije USK Snježana Galić.

Kantonalno tužiteljstvo je ubrzo je identificiralo nastradalu osobu, te je utvrđeno da je riječ o državljaninu (28) Maroka.

Tužiteljstvo je odmah obavijestilo veleposlanstvo Maroka u BiH, a posredno i obiteljstradalog, rečeno je iz Kantonalnog tužiteljstva, prenosi RTRS.

Kopirati
Drag cursor here to close