Skup ''Pravda za Dženana Memića''

Memić: Želim samo da se ubojica mog sina uhiti

''Imam osjećaj da će Tužiteljstvo BiH i tim tužitelja riješiti slučaj i da će ubojica mog sina biti uhićen'', poručio je Memić na prosvjednom skupu u Sarajevu.
Vijesti / Flash | 05. 10. 2018. u 19:28 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Otac stradalog Dženana Memića, Muriz Memić u petak navečer je na desetom prosvjednom skupu ''Pravda za Dženana Memića'' na Trgu djece Sarajeva, pozvao još jednom nadležne institucije da konačno otkriju što se dogodilo Dženanu u noći 8. veljače 2016. godine.

Podsjetio je da je u petak podnio kaznenu prijavu Tužiteljstvu Bosne i Hercegovine protiv 45 osoba koje su radile na tom slučaju, a to su glavna županijska tužiteljica Županijskog tužiteljstva Županije Sarajevo Dalida Burzić, osam županijskih i četiri federalna tužitelja, 22 policajaca, nekoliko vještaka te protiv Alise Mutab.

Foto: Fena / Muriz Memić

''Imam osjećaj da će Tužiteljstvo BiH i tim tužitelja riješiti slučaj i da će ubojica mog sina biti uhićen'', poručio je Memić.

Odvjetnik Muriza Memića, Ifet Feraget istaknuo je da ta borba za pravdu pokazuje gdje se nalazi društvo BiH te da bi bio sretan da se konačno dođe do cilja, a to je utvrđivanje istine.

Foto: Fena / Prosvjedni skup ''Pravda za Dženana''

''Kaznena prijava koja je danas podnešena protiv 45 ljudi nalaže sustavne promjene'', poručio je.

Dženan Memić stradao je 8. velače 2016. godine dok je s djevojkom Alisom Mutap šetao Velikom alejom na Ilidži, a sedam dana kasnije je preminuo. U slučaju stradalog Dženana Memića, ranije optuženi Ljubo i Bekrija Seferović oslobođeni su ljetos, nakon što nisu pronađeni dokazi da je Memić poginuo u prometnoj nesreći, a ozljede ne odgovaraju naletu vozila na pješaka.

Foto: Fena / Prosvjedni skup ''Pravda za Dženana''
Kopirati
Drag cursor here to close