Tražili ste gledajte

Mektić: Bošnjaci će se tek sad o jadu zabaviti

Predsjedništvo Bosne i Hercegovine je na izvanrednoj sjednici održanoj danas u Sarajevu donijelo odluku o imenovanju Zorana Tegeltije za predsjedavajućeg Vijeća ministara Bosne i Hercegovine.
Vijesti / Flash | 19. 11. 2019. u 20:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dragan Mektić, ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine, kazao je danas da ''nema toga čovjeka u RS-u koji bi na ovo pristao'', komentirajući dogovor postignut o imenovanju Zorana Tegeltije za predsjedavajućeg Vijeća ministara Bosne i Hercegovine.

Mektić je poručio da će se ''Bošnjaci tek sad o jadu zabaviti''.

''Nema toga čovjeka u RS koji bi na ovo pristao, ali dragi moji Bošnjaci tek sada ćete se o jadu zabaviti. Koliko će on samo vama još nanijeti. Ali tražili ste gledajte'', rekao je Mektić.

Podsjećamo, Predsjedništvo Bosne i Hercegovine je na izvanrednoj sjednici održanoj danas u Sarajevu donijelo odluku o imenovanju Zorana Tegeltije za predsjedavajućeg Vijeća ministara Bosne i Hercegovine, prenosi N1.

Na istoj sjednici Predsjedništvo BiH je donijelo odluku da će u NATO sjedište u Bruxellesu dostaviti dokument Program reformi Bosne i Hercegovine, u roku od jedan dan nakon što Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH potvrdi imenovanje predsjedavajućeg i ministara Vijeća ministara BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close