Važni za sigurnost grada

Kordić kod vatrogasaca - želimo pomoći opremanju PVP Mostar

Vatrogasci su važni za sigurnost građana, kazao je Mario Kordić
Vijesti / Flash | 06. 08. 2021. u 14:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Grad Mostar je spreman da u skladu s mogućnostima pomogne u opremanju PVP Mostar'', rekao je gradonačelnik Mostara Mario Koridć prilikom posjete Profesionalnoj vatrogasnoj postrojbi Mostar gdje je razgovarao sa zapovjednikom Petrom Jurićem i suradnicima.

Na službenim stranicama Grada Mostara naveli su da su tom prigodom razgovarali o svakodnevnom radu PVP Mostar u sezoni požara i svim izazovima s kojima se susreću.

Razgovarajući o aktualnoj sezoni zaključeno je kako nema razlikovanja u odnosu na ranije brojke kad su u pitanju intervencije. Kiša koja je jučer padala bila je od velike pomoći pri gašenju aktivnih požara.


Zapovjednik Jurić upoznao je gradonačelnika s kapacitetima koji su im na raspolaganju i postojećim nedostacima. Naglasio je potrebu za modernizacijom infrastrukture kao i kadrovskih kapaciteta u budućnosti kako bi lakše odgovorili svim izazovima s kojima se susreću.

Gradonačelnik je naglasio važnost vatrogasaca za sigurnost građana, zahvaljujući svim vatrogascima na njihovom radu i zalaganju. 

Kopirati
Drag cursor here to close