Tučnjava u Starom gradu

Marić: Policija još nije privela nikoga zbog napada na škotske navijače

Vijesti / Flash | 20. 07. 2017. u 08:43 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Za sada policija nije nikoga privela. I dalje intenzivno radimo na identifikaciji i pronalasku napadača'', rekao je za Fenu glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić povodom napada na navijače Aberdeena u jezgri Starog grada u Mostaru.

Prema njegovim riječima, policija je dojavu o incidentu dobila oko 23:30 sata, a nakon što su se policijski službenici pojavili na mjestu događaja napadači su se razbježali.

Podsjetimo, u srijedu navečer u staroj gradskoj jezgri u Mostaru skupina nepoznatih osoba napala je navijače škotskog Aberdeena koji su u Hercegovinu došli podržati svoj klub koji u četvrtak u Širokom Brijegu igra uzvratnu utakmicu Europske lige.

Škoti su napadnuti kamenjem i bocama u jednom ugostiteljskom objektu u starom gradu te je nekoliko njih zadobilo lakše ozljede.

Vijest o napadu brzo se proširila društvenim mrežama, a škotski navijači su na internetskim stranicama za napad okrivili navijače Veleža.

O incidentu u četvrtak se oglasio i Nogometni klub Široki Brijeg koji je odbacio bilo kakvu povezanost navijača tog kluba s napadom u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close