Ništa od monologa

Mamić odgodio presicu u Mostaru zbog 'sjajnih vijesti'

Press konferencija se trebala održati u utorak, 6. travnja a on je na njoj trebao iznijeti nove dokaze protiv osječkih sudaca
Vijesti / Flash | 03. 04. 2021. u 19:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zdravko Mamić odgodio je najavljenu press konferenciju za novinare u Mostaru zbog kako kaže uznapredovale istrage protiv sudaca koje je teretio za reketarenje, kriminalne radnje i malverzacije, te mogućnosti za njegovo skoro svjedočenje o navedenim optužnicama.

Press konferencija se trebala održati u utorak, 6. travnja a on je na njoj trebao iznijeti nove dokaze protiv osječkih sudaca

''Drage prijateljice i prijatelji, danas su do mene stigle sjajne vijesti – istrage protiv sudaca koje sam teretio za reketarenje, kriminalne radnje i malverzacije su uznapredovale, a ubrzo ću i ja biti ispitan o svim dokazima, te saznanjima koja imam.

Iako sam obećao da se neću o tim temama javljati do press konferencije u utorak, zbog ovih spoznaja o tome da hrvatska država na čelu s ministrom Malenicom, premijerom Plenkovićem i predsjednikom Milanovićem ipak ima snage obračunati se s kriminalom u pravosuđu, odgađam press konferenciju kako bih državnim organima ostavio dovoljno prostora i vremena za prikupljanje informacija i dokaza prije nego što ih iznesem u javnost, te im time pružam šansu da u očima građana povrate djelić svojeg povjerenja.

Obzirom da je moja prijava 6 mjeseci stajala u ladici, zahvalan sam svakome od vas 150 tisuća i medijima što ste uspjeli povesti državni aparat u proces čišćenja od nametnika. Prevarantima, lažljivcima, raketarima, zlostavljačima i krivosucima nije mjesto u pravosuđu i zato borbu za #ReformaPravosuđa nastavljamo u utorak, prva objava je u 8:30, najavio je Mamić'', objavio je Mamić.

Drage prijateljice i prijatelji, danas su do mene stigle sjajne vijesti - istrage protiv sudaca koje sam teretio za...

Objavljuje Zdravko MamićSubota, 3. travnja 2021.
Kopirati
Drag cursor here to close