Afera USB

Mamić ne prestaje: Vekiću, u kojem ste hotelu Dubaiju bili s ljubavnicom i njenom kćeri?

Prijevoz do Beograda sredila vam je gospođa Mica iz osječkog restorana Bijelo Plavi kod koje svakodnevno pijete i jedete na račun drugih. Za početak na račun vlasnika Osječke pivovare gospodina Ivana Komaka
Vijesti / Flash | 18. 03. 2021. u 20:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zdravko Mamić, donedavni savjetnik GNK Dinama, ne prestaje s objavama po Facebooku u kojima otkriva razne malverzacije i tajne osječkih sudaca i drugih osoba koji su surađivali s njim ili radili na procesu kojim je on optužen za izvlačenje oko 116 milijuna kuna iz Dinama.

Nakon što je otkrio kako je darovao satove, kupovao cipele, plaćao večere, sada je zamolio suca Zvonku Vekića da sam prizna što je radio u Dubaiju s ljubavnicom i njenom kćeri.

Objavu prenosimo u cijelosti.

"Pomalo se i ja služim internetom, pa znam da kada privatno idete na put trebate rezervirati i platiti avionske karte, a te vam potvrde dođu na mail s računom. Isto vrijedi i za hotele. Sudac Vekić preračunao se u svojima pokušajima manipulacije, kako bih ja znao da je on u Dubaiju, gdje i s kime, te znao njegovog šogora ako nisam bio s njime. Pokažite nam račune gospodine Vekiću, došlo je vrijeme. Možda vam sjećanje osvježi činjenica da ste bili samnom u Rixosu, a da potvrde o rezervaciji leta nemate jer su kupljene direktno u Beogradu, odakle ste letili za Dubai. Prijevoz do Beograda sredila vam je gospođa Mica iz osječkog restorana Bijelo Plavi kod koje svakodnevno pijete i jedete na račun drugih. Za početak na račun vlasnika Osječke pivovare gospodina Ivana Komaka. #ReformaPravosuđa - napisao je Mamić na svojoj Facebook stranici.

"Zamjenik šefa zatvora u Osijeku Ljubo Pribić zatražio je razriješenje zbog slučaja Mamić", potvrđeno je RTL-u iz Ministarstva pravosuđa.

Pribić se nalazi na jednoj od fotografija koje je Zdravko Mamić na USB sticku poslao u USKOK.

Kopirati
Drag cursor here to close