'Međugorje je sveto mjesto'

Mamić: Kad se vratim, vodit ću misu u zagrebačkoj katedrali

''Bog me doveo na najsvetije mjesto, ovdje u Međugorje, i nemojte se začudit ako budete slušali iz katedrale misu koju ću ja vodit, kada se vratim u Hrvatsku'', poručio je Mamić.
Vijesti / Flash | 03. 12. 2018. u 14:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Nemojte se čuditi kad me vidite da u zagrebačkoj katedrali vodim misu, toliko sam se produhovio u Međugorju'', rekao je na pressici nekadašnji čelnik Dinama Zdravko Mamić.

Mamić, koji je napravio show na press konferenciji koju je održao u Međugorju, dotaknuo se u jednom dijelu i vjere. Kaže kako je, otkako je u Međugorju, u potpunosti u vjeri.

''Molim se po nekoliko sati dnevno, nema krunice koju ne znam. Molim četiri krunice dnevno, bio sam i jutros na misi zornici'', rekao je Mamić.

Kaže kako vjeruje da je ovo njegov križ koji mu je Bog dao.

''Isus je isto bio razapet, nosio je križ, isto tako i ja nosim križ koji mi je Bog dao. Znate, Bog svima daje onoliki križ koliki mogu nosti, ali evo ja imam očito velika leđa i nosim ogroman križ. Bog me doveo na najsvetije mjesto, ovdje u Međugorje, i nemojte se začudit ako budete slušali iz katedrale misu koju ću ja vodit, kada se vratim u Hrvatsku'', poručio je Mamić.

Kopirati
Drag cursor here to close