Narušavaju turističku sliku

Loše postavljeni kontejneri za smeće u Blagaju

Loše odabrano mjesto za kontejnere, utječe na sliku Blagaja kao turističke destinacije, napisala je grupa mještana MZ Blagaj redakciji portala Bljesak.info
Vijesti / Flash | 28. 10. 2019. u 10:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grupa mještana MZ Blagaj, ogorčena smećem koje se nalazi nadomak jedne od najpopularnijih turističkih destinacija u Hercegovini - Blagaja, dostavila je redakciji portala Bljesak.info dva video clipa na kojima se vidi, kako kažu, ''loše odabrano mjesto za kontejnere za smeće, koje utječe na lošu sliku Blagaja kao turističke destinacije''.

''Na video clipovima se vidi položaj i stanje kontejnera uz glavni put u Blagaju (preko puta Ambulante), a koji vodi do Tekije u Blagaju. Položaj kontejnera i stanje u njima je kaotično, a za vikend Blagaj bude prepun domaćih i stranih turista'' – napisali su redakciji Bljeska mještani Blagaja.

Kako dalje navodi, video clipovi su snimljeni u subotu 26. listopada, te u nedjelju 27. listopada 2019.

''Kontejneri se nalaze na trotoaru za pješake i na ulazu u privatnu parcelu. Obzirom da je vikend u Blagaju uvijek prepun turista, navedeni prikaz dočeka sve one koji dolaze u Blagaj.  Navedenim kontejnerima nije mjesto uz glavnu cestu koja vodi do Tekije u Blagaju, te apleliramo na JP KOMOS MOSTAR da ovim kontejnerima nađe adekvatnu lokaciju'' - stoji u mailu koji je upućen portalu Bljesak.info.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close