Blokiran promet u gradu

Ljubuški: Branitelji pred policijom brane uhićenog kolegu

''Nećemo se razići dok ne puste našeg kolegu, koji je uhićen u akciji specijalaca na Bijači'', rekao je Hrstić za Bljesak.info.
Vijesti / Flash | 19. 03. 2018. u 13:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Prosvjede smo sa Bijače preselili u središte Ljubuškog, i ne mislimo odustati'', rekao je za Bljesak.info Frano Hrstić,  član udruge Zaboravljeni branitelji Ljubuški. 

Kako kaže, prosvjeduju jer je policija uhitila jednog njihovog kolegu, koji se i dalje nalazi u policijskoj postaji.

''Prosvjed smo nastavili blokadom prometa u središtu grada. Nećemo se razići dok ne puste našeg kolegu, koji je uhićen u akciji specijalaca na Bijači'', rekao je Hrstić za Bljesak.info.

Foto: Radio Ljubuški / Prosvjed branitelja u Ljubuškom

Podsjetimo, upotrebom sile pripadnici specijalne policije izvršili su deblokadu prometnice u Ljubuškom, ističu iz Udruge zaboravljeni branitelji Ljubuški.

Kako je rekao predsjednik navedene udruge Drago Grbavac, specijalci su priveli nekoliko prosvjednika.

"Poslali su na nas specijalce, praktično našu djecu su poslali na nas, udarali su branitelje nogama, izgurali su nas s ceste, nisu imali obzira, a svi mi imamo problema sa zdravljem. Za ovo se nismo borili, da naša djeca, rodbina i prijatelji idu na nas", izjavio je za Radio Ljubuški Drago Grbavac nakon policijske intervencije prilikom koje su specijalci izgurali prosvjednike s ceste, a jednog od njih su priveli. 

Kopirati
Drag cursor here to close