Sramota na kvadrat

Livno: Rijeka Žabljak 'gumirana'

Rijeka Žabljak koja protječe dužinom od neka četiri kilometra kroz Livanjsko polje zatrpana je gomilom automobilskih guma.
Vijesti / Flash | 05. 07. 2020. u 14:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Facebook korisnik / Sramota

Rijeka Žabljak koja protječe dužinom od neka četiri kilometra kroz Livanjsko polje zatrpana je gomilom automobilskih guma. Ovaj sramotan prizor fotografirao i na svojoj Facebook stranici javno objavio jedan mladić iz Livna koji je, vjerujemo kao i većina njegovih sugrađana, iznenađen ovakvih potezom neodgovornih pojedinaca.

''Vjerojatno jedan livanjski gazda pravi otpad guma u rijeci Žabljak koja je jedna od rijetkih čistijih rijeka u Livnu. Ovo je čin za svaku osudu i svaka osoba koja ima zrno ljudskosti u sebi ovo ne bi uradila'', piše ovaj Livnjak.

Na kraju je dodao kako su drugu rijeku Bistrici već odavno pretvorili u ''glavnu otpadna rijeku u Livnu, a sada lagano to prave i od Žabljaka i ostalih''.

Inače, u ovoj županiji je prije par dana izbio skandal oko odlaganja otpada iz Italije na području općina Drvar i Bosansko Grahovo. Ipak, prema posljednjim informacijama, ovaj je otpad nazvan neopasnim, sve radnje su legalne, sve je urađeno po zakonu. Tako barem kažu.

Ništa čudno ne bi bilo da i ove gume u rijeci Žabljak na kraju budu legalno odložene, sve sa papirima i po zakonu. U nas sve može.

Kopirati
Drag cursor here to close