Mostar

Lazar Martinović novi-stari predsjednik Udruge nositelja ratnih odličja HVO-a

Uz nazočnost 112 od 130 članova Sabora jednoglasno je za novog – starog Predsjednika Udruge izabran Lazar Martinović iz Hercegovačko-Neretvanske županije
Vijesti / Flash | 25. 05. 2018. u 12:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dana 14. svibnja 2018. godine u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača u Mostaru održan je redoviti izborni Sabor Udruge nositelja ratnih odličja Hrvatskog vijeća obrane Herceg Bosne u Federaciji BiH.

Uz nazočnost 112 od 130 članova Sabora jednoglasno je za novog – starog Predsjednika Udruge izabran Lazar Martinović iz Hercegovačko-Neretvanske županije, a za dopredsjednike  Udruge su izabrani Dragan Konta (HBŽ) i  Dragan Janko (ZDŽ), navodi se u priopćenju spomenute udruge.

Za predsjednika Sabora Udruge izabran je Ilija Nakić(SBŽ), a za dopredsjednike Sabora Jozo Miličević(ZHŽ)i Drago Zrinušić (HBŽ).

Za predsjednika Suda časti izabran je Ivica Marković(PŽ), aza članove Suda časti Ivica Krešo (HBŽ),Čedomir Franjkić (ZDŽ), Ilija Bjelobrk (SBŽ)i Joško Dodig(ZHŽ).

Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Ilija Jelić (ZDŽ), a za članove Nadzornog odboraAnte Stopić (PŽ), Mišo Šimunović(HNŽ), Slaven Kraljević(ZHŽ) iLjuban Oreč (SBŽ).

Po završetku zasjedanja članovi Sabora su, uz prigodan ručak, nastavili zajedničko druženje u hotelu Mostar.  

 

Kopirati
Drag cursor here to close