BIHAMK

Kraj produženog vikenda - pojačana frekvencija vozila na granicama

BIHAMK - Tijekom dana pojačana frekvencija vozila na graničnim prijelazima
Vijesti / Flash | 02. 05. 2018. u 09:11 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Bljesak.info

Budući da je danas mnogima posljednji dan produženog prazničnog vikenda, pojačan promet vozila tijekom dana očekuje se na svim dionicama, a posebno na graničnim prijelazima.

Vozačima se savjetuje da se na vrijeme informiraju o stanju na putevima i graničnim prijelazima, kako bi izbjegli duža čekanja.

Vremenske prilike su povoljne, a skreće se pozornost  na uvećan broj biciklista i motociklista u prometu.

Zbog praznika 1. svibnja, večeras do ponoći zabranjen je prijevoz eksplozivnih materija na području BiH.

Smanjen je obim sanacijskih radova, zbog kojih dolazi do izmjena režima prometovanja. Napominje se da je na mjestima gdje je postavljena privremena signalizacija, njeno poštivanje zakonski obvezno.

Zbog minerskih radova, danas u vremenu od 12.00 do 17.00 sati, dolazit će do povremenih petominutnih obustava prometa na dionici M-4 Doboj-Tuzla, kod tunela prema Stanić Rijeci i na raskrsnici prije tunela.

Na autoputu A-1 dionici Sarajevo sjever-Lepenica zbog sanacije klizišta,promet je u tunelu Igman preusmjeren iz vozne u preticajnu traku, dok je na lokalitetu Treševine usporeno prometovanje.

Jednom trakom prometuje se na magistralnom putu M-18 Sarajevo – Foča, na lokalitetu Sijeračke Stijene, zbog većeg odrona, kao i na putnim pravcima Banja Luka-Crna Rijeka, Banja Luka-Turbe i Lopare-Čelić zbog aktivnih klizišta.

Trenutna zadržavanja na graničnim prijelazima nisu duža od 30 minuta, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Kopirati
Drag cursor here to close