Neredi u Mostaru

Kordić: Tražimo sankcioniranje prijestupnika

''Osuđujemo sukobe i izgrede. Apeliramo na razumno ponašanje i tražimo sankcioniranje prijestupnika'', poručio je Kordić.
Vijesti / Flash | 13. 11. 2021. u 16:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski gradonačelnik Mario Kordić u stalnom je kontaktu s Ministarstvom unutarnjih poslova Hercegovačko neretvanske županije povodom tučnjave navijačkih skupina na mostarskim ulicama u kojima je najmanje jedna osoba teže ozlijeđena.

''Osuđujemo sukobe i izgrede. Apeliramo na razumno ponašanje i tražimo sankcioniranje prijestupnika'', poručio je Kordić za Bljesak.info.

Podsjetimo, u sukobima koji su se danas u popodnevnim satima dogodila kod nekadašnjeg mostarskog Hotela Ero jedna osoba zadobila je tjelesne ozljede opasne po život. E.P(2002) zbog zadobivenih ozljeda prebačen je iz kantonalne bolnice Dr. Safet Mujić na SKB Mostar gdje će mu se pružiti adekvatna medicinska njega.

Situacija je trenutno mirna dok je na mjestu današnjih nereda veliki broj policajaca.

Kako je u izjavi za Fenu kazao glasnogovornik MUP-a HNŽ Ljudevit Marića za sada nema uhićenih osoba, a policija radi na identifikaciji i pronalasku osoba umiješanih u incidenta. U sukobima jedan je policajac kamenom pogođen u nogu. Intervenirala je redovita i interventna policija

Podsjetimo, obračun više desetaka osoba dogodio se u subotu poslijepodne kod nekadašnjeg mostarskog Hotela Ero, u blizini Carinskog mosta. Prema neslužbenim informacijama, do incidenta je došlo zbog ocrtavanja navijačkih grafita u tom dijelu grada.

 

Kopirati
Drag cursor here to close