Ne želi službenu limuzinu

Kordić na potezu: Gradonačelnica Sarajeva sjela pa prodala službeni auto

''Koristiti ću druga vozila koja budu na raspolaganju i kakva često svi viđamo na ulicama Sarajeva'', kazala je.
Vijesti / Flash | 12. 04. 2021. u 18:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novoizabrana gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić odlučila je da ne želi koristiti službenu limuzinu Passat, te je potpisala nalog da se proda. Javnost je obavijestila na Facebooku.

''Danas sam dala nalog da se proda crna limuzina Passat koji je plaćen iz proračuna grada. Koristiti ću druga vozila koja budu na raspolaganju i kakva često svi viđamo na ulicama Sarajeva. Na službenom vozilu neću koristiti postavljene "rotacije" jer gradonačelnik Sarajeva prema zakonu nema pravo na to'', napisala je.

Danas sam dala nalog da se proda crna limuzina Passat koji je plaćen iz budžeta grada.  Koristiti ću druga vozila koja...

Objavljuje Benjamina Karić rođ. LondrcPonedjeljak, 12. travnja 2021.

Mostarskog gradonačelnika Maria Kordića također je dočekao skupocjeni automobil, i to Audi A6 koji je krajem listopada 2020. nabavio Ljubo Bešlić za 125.000 KM.

Za Audi, u kojem se Ljubo pošteno nije ni provozao, Kordić je rekao kako nema neku ekstremnu želju voziti ga, ali da Grad mora imati neko službeno i uredno vozilo koje će sutra otići po nekog veleposlanika ili stranog gosta koji dolazi u Mostar.

''Trebamo imati pristojno auto'', kazao je za medije Kordić.

Kopirati
Drag cursor here to close