MUP HNŽ-a

Konjic: Masovna tučnjava u kafiću; 'radili' i noževi

Vijesti / Flash | 01. 02. 2016. u 11:48 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 27 prijava iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta. Od navedenih prijava na području Mostara je zabilježno devet prijava, na području Čapljine sedam, na području Konjica šest, na području Jablanice dvije, na području Prozor-Rame dvije i jedna na području Stoca.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirano je šest prekršaja i to na području Mostara četiri, te jedna na području Čapljine i Konjica.

Od evidentiranih događaja policija iz izdvajila sljedeće događaje:

- 29.01.2016. godine PS Jablanica je obaviještena da je tijekom noći otuđeno 8 prometnih znakova u mjestu Bukov pod. Upoznat Odjel krim. policije.

- 29.01.2016. godine, oko 19,40 sati, u ul. Stara čaršija u Konjicu, patrola policije je napadnuta od strane dvije NN osobe prilikom pokušaja sankcioniranja nepropisnog parkiranja vozila. Na mjesto događaja upućene su još dvije patrole policije i spriječen je daljnji napad na ovlaštene službene osobe. Isti su lišeni slobode, a utvrđeno je da se radi o E.V. (1987) i R.V. (1982), oba iz Konjica. O svemu je upoznat tužitelj.

- 29.01.2016. godine, oko 22,20 sata, u PS Jablanica je prijavio A.T. (1975) iz Pakistana, da je od strane tri nn osobe izvršeno razbojstvo nad njim na području Aleksin Hana. NN osobe su mu ukrale vozilo „VW Polo“, novac, mobitel i druge osobne stvari, a pri tom su mu nanijeli tjelesne ozlijede u vidu posjekotina. O svemu su odmah upoznate policijske patrole na terenu kao i Odjel krim. policije koji poduzimaju potrebne mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji počinitelja ovog kaznenog djela.

- 30.01.2016. godine u PU Mostar je prijavila N.S. (1969) iz Mostara, djelatnica TR „Granoff“ u ul. B.Fejića, otuđenje novčanika. Patrola policije je utvrdila da je od strane nn počinitelja iz torbe iza pulta otuđen novčanik s novcem i osobnim dokumentima.

- 30.01.2016. godine, oko 22,45 sati, PU Konjic je obaviještena da je u UO „Insomnija“ u Konjicu došlo do tučnjave u kojoj je jedna osoba upotrijebila nož. Na lice mjesta izašli su pripadnici policije koji su utvrdili da je došlo do naguravanja i tuče više osoba, a kada je vlasnik objekta u jednom trenutku pokušao udaljiti iz objekta A.R. (1990) isti je izvukao nož i nanio mu ozlijede u predjelu noge. Nakon toga je pokušalo pobjeći, ali je spriječen i lišen slobode od strane pripadnika policije. O svemu je upoznat tužitelj.

- 31.01.2016. godine u PU Konjic je prijavila S.Ć. (1991) iz Konjica da je od strane nn počinitelja izvršena provala u prostorije pošte u mjestu Čelebići. Na lice mjesta izašli su pripadnici policije koji su utvrdili da je izvršen nasilan ulazak u navedene prostorije i izvršena premetačina, ali ništa nije otuđeno.

- 31.01.2016. godine, oko 20,40 sati, u PU Mostar je prijavljen pokušaj razbojstva u ul. S.Radića, u blizini UO ''Alf''. Patrola policije je utvrdila da je razbojstvo pokušano nad O.A. (1948) kojoj je nn počinitelj mršavije tjelesne građe, s crnim kačketom i crnom jaknom pokušao otrgnuti torbu s ramena u čemu nije uspio. Upoznate sve policijske patrole na terenu.

Kopirati
Drag cursor here to close