Počelo se raditi

Konačno: Prva sjednica Vlade HBŽ

Vlada je donijela i Odluku o preraspodjeli sredstava unutar Ministarstva rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije i Odluku o odobravanju financijskih sredstava za nabavu testova za PCR aparat u ukupnome iznosu od 26.000 KM
Vijesti / Flash | 30. 12. 2020. u 16:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu 30. prosinca 2020. nakon uspostavljanja novog saziva Vlade HBŽ-a održana je i prva sjednica.

Na ovoj  1. sjednici Vlada Hercegbosanske županije razmatrala je i donijela Odlukuo izmjenama Odluke o usvajanju Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava ''Potpore zdravstvenim institucijama'' utvrđenog Proračunom Hercegbosanske županije za 2020. godinu u Ministarstvu rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih u iznosu od 1.217.300 KM.

Raspodjela sredstava s tekućeg transfera ''Potpore za zdravstvene institucije'' vršit će se u svrhu potpora zdravstvenim institucijama za pokriće dijela povećanja koeficijenta za obračun plaće u 2020. godini na temelju postojećih kolektivnih ugovora i u svrhu nabavke opreme za borbu protiv korona virusa.

Donesena je Odluka o odobravanju financijskih sredstava u iznosu od 15.000,00 KM iz
Tekuće pričuve Ministarstvu rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske
županije u svrhu financijske pomoći Domu zdravlja Kupres za tekuće poslovanje.

Vlada je donijela i Odluku o preraspodjeli sredstava unutar Ministarstva rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije i Odluku o odobravanju financijskih sredstava za nabavu testova za PCR aparat u ukupnome iznosu od 26.000 KM.

Donesena je i Odluka o vršenju popisa kod korisnika Proračuna Hercegbosanske županije te Rješenje o imenovanju Središnjeg popisnog povjerenstva Hercegbosanske županije.

Kopirati
Drag cursor here to close