Drumsko razbojništvo

Kobilovača: Djevojci popriječili put i opljačkali je

Vijesti / Flash | 15. 02. 2017. u 08:26 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U noći s ponedjeljak na utorak oko 00:30 sati su djevojku iz Čitluka, trojica razbojnika presrela s dva automobila u trenutku dok se automobilom iz smjera Mostara kretala prema Čitluku, piše Brotnjo.info.

Na lokalitetu Kobilovača nakon što su joj popriječili cestu, razbojnici su joj oduzeli novac i ostale vrijedne stvari koje je imala u automobilu, te su se dali u bijeg. Djevojka je doživjela šok od kojega će se vjerojatno još mjesecima oporavljati.

Iz MUP HNŽ-a je za portal Bljesak.info rečeno kako nisu zabilježili nikakvu prijavu na ovom području.

Portal Brotnjo.info navodi kako na predjelu Kobilovače suvereno vladaju drumski razbojnici, baš kao u nekom akcijskom filmu.

Podsjećaju kako je prije nepunih godinu dana, točnije 20. ožujka 2016. godine oko 4:30 sati kod skretanja za brdo Hum razbojnici su presreli putničko vozilo Golf VI na način da su mu svojim vozilom prepriječili cestu. Nakon toga su napali vozača te ga na silu izvukli iz automobila, a tom prilikom su dva suputnika iz Golfa fizički napadnuta. Napadnute osobe su bile s područja Brotnja. Tom prilikom policija je podnijela Izvješće o izvršenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close