ACM 812 A

KCUS: Malinini respiratori nisu povučeni iz uporabe

Prema priopćenju za javnosti, svi navedeni respiratori donacija su Federalne uprave civilne zaštite prema KCUS-u za borbu protiv pandemije Covid - 19.
Vijesti / Flash | 07. 04. 2021. u 14:20 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: RadioSarajevo / KCUS

Imajući u vidu niz neistinitih navoda objavljenih u pojedinim medijima, u cilju istinitog informiranja javnosti, Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS) obavještava da respiratori ACM 812 A nisu povučeni iz upotrebe u radu s Covid - 19 bolesnicima, priopćeno je iz KCUS-a.

Prema priopćenju za javnosti, svi navedeni respiratori donacija su Federalne uprave civilne zaštite prema KCUS-u za borbu protiv pandemije Covid - 19 i svi se nalaze u Posebnom respiratornom centru koji je i formiran za Covid - 19 bolesnike.

''Niti jedan od navedenih respiratora ne nalazi se na drugoj lokaciji u KCUS-u. Sve navedeno evidentirano je od strane pripadnika SIPA-e i kantonalnog tužitelja, koji su obišli Posebni respiratorni centar KCUS-a i sve aparate fotografieali u navedenom Centru, dana 5. travnja 2021.godine, u terminu od 19.00h do 20.15h'', navodi se u priopćenju KCUS-a.

Kopirati
Drag cursor here to close