Problemi

Kaos na prometnicama: Veliki odron kod Konjica, poplavljene prometnice na ulazu u Mostar

Vremenske nepogode izazvale su prometni kaos
Vijesti / Flash | 03. 02. 2019. u 13:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Čitatelj / Odron u Ćelebićima

Promet je usporen, a za prometovanje je prometna jedna traka, zbog odrona na magistralnom putu u Ćelebićima kod Konjica, javljaju čitatelji portala Bljesak.info.

Inače do odrona je došlo oko 12 sati.

Foto: Facebook / Odron u Ćelebićima

 Služba Civilne zaštite Konjic objavila je priopćenje u kojem navodi da je zbog obujnih padalina i povećanja vodostaja na riječnim tokovima u tiheku noći i od ranih jutarnjih sati, na području općine Konjic došlo je do prekida prometne komunikacije regionalnog puta Butrurovic Polje-Parsovići u mjestu Goransko polje.

''Zbog povećanja vodostaja rijeke Neretvica oštećena je kula mosta koji se nalazi na pomenutoj regionalnoj cesti. U mjestu Bijela općina Konjic došlo je do začepljenja kanala i izlijevanja vode iz korita. Također slična je situacija i na putnoj komunikaciji prema naselju Brđani. Pripadnici Službe za civilnu zaštitu i vatrogastvo općine Konjic zajedno s predstavnicima drugih organa vlasti su od ranih jutarnjih sati na terenu i poduzimaju sve moguće mjere i radnje na sanaciji, otklanjanju i ublažavanju posljedica.
Zaustavljeno je odvijanje prometa na regionalnom putu Buturović Polje - Parsovići u mjestu Goransko polje. Alternativni pravac kretanja vozila jeste Buturović Polje - Gorani - Oteležani - Parsovići'', priopćeno je iz CZ Konjic.

Prometovanje je usporeno i na sjevernom ulazu u Mostar, u mjestu Vrapčići gdje se na prometnici nalaze velike količine vode.

Foto: Bljesak.info / 
Foto: Bljesak.info / 
Kopirati
Drag cursor here to close