Nabave

Kako nam je Fikret lagao?

''Ne znam koliko je vaša informacija provjerena i tko vam je dao, ali bojim se da niste na pravoj adresi'', kazao je Hodžić
Vijesti / Flash | 27. 04. 2020. u 22:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Fikret Hodžić

''Nisu u pitanju odijela, ali ništa od toga nije realizirano'' rekao je 22. travnja sarajevskom Oslobođenju Fikret Hodžić, koji stoji iza ''kupovine'' respiratora za potrebe Federacije BiH.

Naime, Hodžić je proteklog tjedna upitan o spornoj nabavci, ali je zanijekao da je uključen u kupovinu, odnosno da će se u to uključiti njegovo poljoprivredno gazdinstvo.

Novinari Oslobođenja su, između ostalih dobavljača kontaktirali, i Fikreta Hodžića, televizijskog voditelja i direktora Srebrene maline, poduzeća za preradu i konzerviranje voća i povrća.

''Ne znam koliko je vaša informacija provjerena i tko vam je dao, ali bojim se da niste na pravoj adresi. Stvarno mi je to smiješno i nemojte me pogrešno shvatiti. Ja sam bio uključen u neke razgovore o nabavci nekih stvari, jer su moji kontakti poprilično veliki, a imam ih i u Kini. Međutim, na tome se sve završilo. Sve što je u mojoj mogućnosti da pomognem svojoj zemlji, ja stojim na raspolaganju. Nisam potpisao ugovor sta državom da nabavljam nekakva odijela, ali jesam bio u komunikaciji da se proba pomoći, naći kanal kojim će se uspostaviti komunikacija o nabavci nekih stvari. Nisu u pitanju odijela, ali ništa od toga nije realizirano'', rekao je Hodžić za Oslobođenje.

Nabavka je, kako će potvrditi pet dana kasnije, realizirana, a on nije kaže zaradio koliko se priča.

Kopirati
Drag cursor here to close