Kad će ljeto...

Kako je snijeg 'opet' iznenadio nadležne službe u HBŽ

Prpavi snijeg utabali su ranoranioci, a na nekim područjima ''spas'' se pronašao u privatnim vlasnicima bagera koji su sredili što se sredit da.
Vijesti / Flash | 11. 01. 2021. u 09:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Snježni pokrivač prekrio je dobar dio Hercegbosanske županije, a iako to nije prvi snijeg ove godine na većini područja - nadležne službe opet su ostale u zimskom snu dok su se tijekom jučerašnjeg dana i noći snježne pahulje u velikim količinama spuštale na tlo brojnih mjesta u ovoj Županiji.

Foto: Bljesak.info / Semafor prije Tomislavgrada

Tako su prošle noći brojni vozači koji su se našli na prometnicama, planirano ili neplanirano, upali u pravi mali izazov probijanja kroz snježnu mećavu kojoj se činilo da nema kraja. 

Ralice ni na vidiku, a promet na putevima iz svih smjerova do Tomislavgrada odvijao se jednim ''utabanim'' putem. Ništa bolje nije bilo ni u centru grada.

Ipak, nadajući se kako će jutro donijeti bolje stanje, brojni stanovnici su ujutro krenuli na svoj posao, a dočekalo ih je isto. Prpavi snijeg utabali su ranoranioci, a na nekim područjima ''spas'' se pronašao u privatnim vlasnicima bagera koji su sredili što se sredit da.

Foto: Bljesak.info / Neočišćena cesta u 8 sati ujutro

Sam ulazak u grad - Kako je snijeg

Foto: Bljesak.info / Na ulazu u grad

Iz Općine Tomislavgrad za Radio Tomislavgrad rečeno je da su sve prometnice u gradu prohodne, a RTG je izvjestio i kako je prometovanje u ostatku HBŽ otežano zbog snježnih nanosa te se vozači pozivaju na oprez.

Foto: Bljesak.info / Kako je izgledalo u nedjelju navečer
Foto: Šujica - Kupres
Foto: Šujica - Livno
Foto: Posušje - Tomislavgrad
Kopirati
Drag cursor here to close