NAKADIA @StereoGroove

Jedna osoba umrla na tehno zabavi u Zenici

Vijesti / Flash | 26. 06. 2017. u 11:53 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U jutarnjim satima, oko 06.45 sati, dežurna ekipa Službe hitne medicinske pomoći Zenica je telefonom obavijestila Policijsku stanicu Crkvice u Zenici da se "jedna muška osoba popela na sanitetsko vozilo, koje se sa medicinskom ekipom nalazilo tijekom cijele noći na Smetovima, gdje se, u organizaciji Udruženja ljubitelja elektronske muzike "Promo tim SG" Zenica, održavao koncert elektronske muzike, te da demolira i oštećuje sanitetsko vozilo".

Na osiguranju ovog skupa su tijekom noći bili i policijski timovi, koji su nakon ove dojave intervenirali u okviru svojih nadležnosti.

Prilikom intervencije, policijski službenici su lišili slobode navedenu osobu, koja je sprovedena u Policijsku stanicu Crkvice i prilikom dolaska pred policijsku stanicu privedena osoba je u vozilu izgubila svijest. Odmah je pozvana ekipa Službe hitne medicinske pomoći u Zenici, a dežurni liječnik je nakon dolaska kostatirao smrt osobe.

Tijekom obavljanja uviđajnih radnji dežurna tužiteljica Žušanijskog tužiteljstva ZDK Jelena Bošnjak dala je nalog da se tijelo preminule osobe preveze na Odjel za prosekturu Županijske bolnice Zenica, gdje će biti izvršena obdukcija, kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Prema uputama i nalozima dežurne tužiteljice, inspektori kriminalističke policije MUPZDK-a poduzimaju aktivnosti na utvrđivanju identiteta preminule osobe i na utvrđivanju okolnosti pod kojima se dogodila smrt.

Kopirati
Drag cursor here to close