Munje

Izabrano novo rukovodstvo Udruge Specijalne policije MUNJE Mostar, Balić novi predsjednik

Vijesti / Flash | 11. 05. 2016. u 11:53 M.M.
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dario Balić novi je predsjednik Udruge Specijalne policije MUNJE Mostar HNŽ-a. Za njega su članovi Udruge glasali na izbornom Saboru koji je u ponedjeljak održan u dvorani Strojarskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Za dopredsjednike su izabrani Željko Pušić i Ivan Pandža, te dva člana predsjedništva Božo Perić i Dragan Ostojić. Pored njih izabrani su članovi Nadzornoga odbora Tihomir Ljubić, Damir Marijanović i Stefan Sušić te Sud časti koji čine Draženko Perić, Željko Arapović i Zoran Grubišić.

Izborni Sabor je počeo obraćanjem predsjednika Udruge Tihomira Ljubića te podnošenjem izvješća o radu i financijskoga izvješća. Nakon ovoga se pristupilo procesu izbora novoga rukovodstva Udruge.

U svom obraćanju nazočnima novoizabrani predsjednik Dario Balić zahvalio se svim članovima na velikom odazivu kao i na ukazanom povjerenju za daljnji rad Udruge, te pozvao sve članove na daljnje jedinstvo kao i nastavak promicanja istine o Domovinskom ratu i brige o članstvu kao i daljnje promicanje jasnih ciljeva i obaveza koje su definirane Statutom Udruge.

Kopirati
Drag cursor here to close