Potvrđeno

Iz Tužiteljstva za Bljesak: Sve policijske agencije i ronioci uključeni u istragu ubojstva Lane Bijedić

Naime, prema preliminarnim rezultatima obdukcije, na beživotnom tijelu L.B. pronađeni su tragovi više udaraca, posebno u predjelu glave.
Vijesti / Flash | 10. 10. 2019. u 12:18 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Sve policijske agencije Federalna uprava policije, Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske, Ministarstvo unutarnjih poslova ŽZH i HNŽ, kao i ronioci iz Tuzle uključeni su u istragu ubojstva Lane Bijedić'', potvrdio je za Bljesak.info Josip Aničić, tužitelj Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu.

Naime, prema preliminarnim rezultatima obdukcije, na beživotnom tijelu L.B. pronađeni su tragovi više udaraca, posebno u predjelu glave. Također, kako je ranije potvrđeno iz Tužiteljstva ŽZH na vratu su pronađeni tragovi nalik onima koji nastaju uslijed gušenja.

Tijelo Lane Bijedić nakon ubojstva je bačeno u rijeku Studenčicu u mjestu Studenci na skrovitom mjestu, točno ispod vijadukta autoputa.  Obdukcija je urađena u gradskoj mrtvačnici Bijeli Brijeg u Mostaru.

Podsjećamo, tijelo je u rijeci ugledao ribar, koji je obavijestio policiju, a nastradalu su iz rijeke izvukli pripadnici Gorske službe spašavanje iz Ljubuškog i Čitluka. Za sada nema nikakvih tragova koji bi mogli dovesti do ubojice.

Na Gradskom groblju Sutina u Mostaru, u četvrtak 10. listopada, održan je posljednji ispraćaj ubijene djevojke Lane Bijedić, dok će sahrana bit obavljena sutra u Beogradu.

Kopirati
Drag cursor here to close