Nova braniteljska udruga

Ivan Milas predsjednik novoosnovane Udruge dragovoljaca rezervnog sastava MUP-a 1991. godine u HNŽ-u

U Mostaru he pred više od 50 izaslanika i gostiju osnovana Udruga dragovoljaca rezervnog sastava MUP-a 1991.godine u Hercegovačko-neretvanskoj županiji.
Vijesti / Flash | 11. 03. 2020. u 13:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog je ponedjeljka u konferencijskoj dvorani poslovnog centra Sivrić u Mostaru, pred više od 50 izaslanika i gostiju osnovana Udruga dragovoljaca rezervnog sastava MUP-a 1991.godine u Hercegovačko-neretvanskoj županiji.

Uoči početka rada skupštine, nazočne su pozdravili i poželjeli uspješan rad gosti, ministar MUP-a HNŽ-a Slađan Bevanda, predsjednik Udruge branitelja i veterana Domovinskog rata HR HB Mostar Mile Pušić, predsjednik Udruge vojne policije HNŽ Mića Raić i zapovjednik IV. bojne HVO Mostar Drago Mišić.

Skupštinu je u ime Inicijativnog odbora otvorio Mario Bevanda.

Nakon izbora radnog predsjedništva nastavljeno je sa radom i izabrano je predsjedništvo Udruge, nadzorni odbor, sud časti te tajnik i rizničar Udruge.

Za predsjednika Udruge izabran je ratni dozapovjednik policijske stanice II. Mostar, Ivan Milas.

Nakon službenog završetka sastanka, druženje se nastavilo uz prisjećanje na prošla događanja i sjećanja na kolege koje više nisu s nama. navedeno je u priopćenju novoosnovane udruge.

Kopirati
Drag cursor here to close