Poraz demokracije

Ispraćaj posmrtnih ostataka: David Dragičević otišao iz geta

Osim pratnje pogrebnog vozila s posmrtnim ostacima od Banje Luke do Gradiške, odnosno granice Bosne i Hercegovine s Hrvatskom, organizirali su i prijevoz u austrijski grad Wiener Neustad, gdje će ponovo biti ukopan.
Vijesti / Flash | 14. 03. 2019. u 09:22 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Članovi grupe "Pravda za Davida“ ispratili u danas iz Banje Luke posmrtne ostatke Davida Dragičevića, koji su, na zahtjev obitelji, prije dva dana ekshumirani i bit će prevezeni i sahranjeni u Austriji. 

Građani su posljednji pozdrav uputili su u povike "Pravda“ i Davidovu pjesmu "Klinac u getu“. 

Jedan broj članova "Pravde za Davida“ je privatnim automobilima krenuo iz Banje Luke do Gradiške, odnosno granice Bosne i Hercegovine s Hrvatskom, a organizirali su i prijevoz u austrijski grad Wiener Neustad, gdje će sutra posmrtni ostaci ovog mladića ponovo biti ukopani.

Davidova strina Nikolina Učur izrazila je tugu zbog svega što mu se dogodilo. 

''Umjesto da ga ispraćamo sa srećom, mi ga moramo ispraćati u sanduku iz njegovog grada, gdje je ubijen od njegovih ljudi – rekla je ona. 

I ona i drugi članovi grupe "Pravda za Davida“ su najavili da će nastaviti borbu za istinu i pravdu u slučaju ubojstva Davida Dragičevića. 

Davor Dragičević tvrdi da je njegov sin otet i mučen šest dana, nakon čega je likvidiran, a nedavno je za pojedine medije rekao da neće dozvoliti da posmrtni ostaci njegovog ubijenog djeteta ostanu u "zločinačkoj državi“. 

Kopirati
Drag cursor here to close