Istraga

Ispitan tridesetdvogodišnjak zbog prijetećih poruka Davoru Dragičeviću

''U svojstvu osumnjičenog zbog kaznenog djela ugrožavanje sigurnosti jučer je ispitan S.G. (1986.) iz Laktaša'', potvrđeno je iz Policijske uprave Banja Luka.
Vijesti / Flash | 10. 07. 2018. u 10:50 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija je uhitila i ispitala tridesetdvogodišnjaka zbog prijetećih poruka upućenih Davoru Dragičeviću, ocu stradalog banjalučkog mladića Davida zbog kojeg se više od tri mjeseca okupljaju građani u centru Banje Luke.

''U svojstvu osumnjičenog zbog kaznenog djela ugrožavanje sigurnosti jučer je ispitan S.G. (1986.) iz Laktaša'',  potvrđeno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Ova osoba je, kako preciziraju, privedena, nakon što je policiji prijavljeno da je na portalu javnog medija uputila poruku prijetećeg i uznemiravajućeg sadržaja, koja je izazvala osjećaj subjektivne ugroženosti za život i tijelo oštećenog.  

Iz policije dodaju da je o svim saznanjima upoznat tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, koji je naredio da se nakon kompletiranja i dokumentiranja predmeta, u redovnoj proceduri, dostavi izvještaj protiv S.G. za kazneno djelo ugrožavanje sigurnosti.


Kopirati
Drag cursor here to close