Sam se javio u policiju

Ispitan jedan od članova grupe ''Pravda za Davida''

Berić, koji je u posljednje vrijeme, bio jedan od najbližih osoba Davora Dragičevića, javio se u policiju, gdje je ispitan.
Vijesti / Flash | 05. 01. 2019. u 15:10 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vedran Berić, jedan od članova grupe ''Pravda za Davida'', ispitan je u Policijskoj upravi Bosanska Gradiška, potvrđeno je iz policije.

Berić, koji je u posljednje vrijeme, bio jedan od najbližih osoba Davora Dragičevića, javio se u policiju, gdje je ispitan.

Policija, kako su istaknuli, nastavlja rad na dokumentiranju počinjenih prekršaja i kaznenih djela.

Banjalučka policija pokrenula je u petak, u skladu s uputstvom o vršenju potražne djelatnosti, raspis o traganju za Berićem, a 31. prosinca i za Davorom Dragičevićem (1969.) te još nekoliko osoba, zbog sumnje na počinjena kaznena djela i prekršaje, nakon prosvjeda 30. prosinca 2018. u Banja Luci.

Te večeri policija je potisnula Davora Dragičevića i druge članove grupe ''Pravda za Davida'' s glavnog trga, prethodno ih upozorivši da se udalje, jer nemaju dozvolu za okupljanje.

Dragičević se od tada nije javno oglasio, a iz policije i tužiteljstva su tvrdili da ih je kontaktirao njegov odvjetnik radi predaje, što su oni odbili.

Kopirati
Drag cursor here to close