Selfie

Internetom kruži fotografija Angele Merkel sa teroristom iz Bruxellesa

Vijesti / Flash | 26. 03. 2016. u 21:23 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na društvenim mrežama pojavila se skandalozna fotografija njemačke kancelarke Angele Merkel i Nazima Laachraouia za kojeg se sumnja da je sudjelovao u terorističkim napadima u Bruxellesu i Parizu.

Prema navodima stranih medija u trenutku kada je selfie nastao 24-godišnji Nazim se vodio kao migrant, a kancelarka mu je izašla u susret i dopustila da se fotografiraju prilikom njenog obilaska izbjeglica u kampu u Nemačkoj.

Kako se navodi, ovaj mladi džihadist je sudjelovao u pravljenju bombi koje su iskorištene za užasan teror koji je načinjen u Parizu, a u Bruxellesu je bio jedan od glavnim napadača.

Ukoliko se zaista utvrdi da je riječ o istoj osobi, ova fotografija bi mogla značiti samo jedno, a to je da se džihadisti poigravaju sa Europom, piše Exyuvoice.com.

Sličnost između fotografija je više nego očigledna. Nazima, je sigurnosna kamera snimila na briselskom aerodromu par minuta prije nego što se teroristički napad dogodio.

On je gurao kolica sa prtljagom u kojem je bila bomba. Također, za njega se sumnja da je sudjelovao u pravljenju bombe za napad koji se dogodio u Parizu, 13. studenog prošle godine.

Kopirati
Drag cursor here to close