Snijeg opet iznenadio

VIDEO | Intenzivne snježne padaline u BiH zadale nove probleme vozačima

Snijeg je izazvao prometni kolaps i na magistralnoj cesti M-18 na relaciji Kladanj-Stupari, a ispred tunela Karaula došlo je do formiranja velikih gužvi.
Vijesti / Flash | 18. 01. 2019. u 22:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je danas u većem dijelu BiH bilo pretežno oblačno vrijeme, u poslijepodnevnim i večernjim satima javila se susnježica koja je dovela i do intenzivnih snježnih padalina.

Snijeg je u pojedinim dijelovima BiH prouzrokovao i otežano odvijanje prometa.

U glavnom gradu BiH zbog mokrog kolnika došlo je do nekoliko prometnih nesreća, a na pojedinim dionicama u nekoliko navrata dolazilo je i do privremene obustave prometa.

Iz KJKP Rad su priopćili za Klix.ba da su sva vozila zimske službe trenutno na terenu i da se radi na čišćenju glavnih prometnica.

"Trenutno su sve ekipe na terenu. Naša zimska služba intenzivno radi na čišćenju svih prometnijih prometnica u gradu, najprije ulice prvog i drugog prioriteta. Isto tako, odmah nakon početka padanja snijega naše službe su očistile sve pristupne cestama prema zdravstvenim ustanovama, kao i do dijaliznih i drugih pacijenata", priopćeno je za Klix iz KJKP Rad.

Snijeg je izazvao prometni kolaps i na magistralnoj cesti M-18 na relaciji Kladanj-Stupari, a ispred tunela Karaula došlo je do formiranja velikih gužvi.

Također, u zapadnim i sjeverozapadnim dijelovima Bosne i sutra se očekuje snijeg ili susnježica, pa se svim vozačima preporučuje oprez i obavezno korištenje zimske opreme.

Kopirati
Drag cursor here to close